Wie is reismeneer?

Aangenaam kennis te maken!

Hallo! 

Wie ik ben?

Peter Gijsbertsen, aangenaam! Net als jij ben ik iemand die zich graag laat inspireren door het reizende leven. Zodra ik ook maar kans zie om naar buiten te gaan dan ben ik daar. Of het nou een dag, weekendje of een paar maanden is, buiten moet ik zijn! 

mijn visie & missie

Inmiddels mag ik me al aardig ervaren noemen in het reizende leven. Maar ooit was dat anders! Hoewel natuurlijk niets vooraf perfect te plannen is ga ik graag voorbereid op pad en laat ik me graag inspireren door anderen. Op dezelfde manier hoop ik ook jou te kunnen inspireren en te helpen een mooi avontuur voor te bereiden!

Onthoud wel dat geen enkel avontuur perfect te plannen is en dat jouw avontuur hoe dan ook uniek is! Het belangrijkste dat ik mee wil geven is je niet tegen te laten houden door budgetten, werk, relaties of noem maar op. Of het nou een wandeling van een paar kilometer of een maandenlange reis is: Ik hoop dat ik jou kan inspireren om op reis te gaan en te genieten van het buitenleven en het maken van je eigen avonturen.

 Go make that dream come true!