Tot ziens allemaal!

Nog één uur te gaan en dan vertrek ik naar Bangkok. De Thai noemen deze stad Krung Thep, stad der engelen. Dit Los Angelos van het Oosten is het startpunt van een reis waarvan de einddatum en de te volgen route nog niet (door mij, overwegend stoïcijn) bepaald zijn.

Eens kijken wat ik hier mee kan (financieel dan, een vliegtuigje vouwen is niet mijn doel)

Het maken van een lange reis is een ingrijpende ervaring en levert doorgaans nieuwe inzichten op. In die zin is mijn reis eigenlijk al een paar weken geleden begonnen. Vanaf de datum dat ik mijn ticket boekte ging ik dingen voor het laatst doen. Daardoor maakte ze extra indruk op me en kon ik ze vanuit een andere invalshoek bekijken. 

Laatste rondje door het bos wandelen

Het laatste contact en gesprekken met vrienden en familie voor mijn reis heb ik als bijzonder waardevol ervaren. Bedankt allemaal, en tof dat jullie me volgen!

Ook het laatste bezoek aan de tandarts was trouwens een toffe ervaring. Een week voor mijn vertrek vertelde ze me met een boel bombarie dat mijn verstandskies er eigenlijk uit zou moeten. Toen ik haar vertelde dat dat voorlopig niet gaat lukken wegens mijn reis gaf ze niet geheel overtuigd aan dat het misschien ook wel over acht maanden kan. Ik hoop met je mee tandarts. 

Blijf lekker liggen knul!

Inmiddels wordt omgeroepen dat ik aan boord mag. In Doha stap ik over zodat ik 13:20 lokale tijd aankom in Bangkok.

 Tot ziens allemaal!

Oeeeee shiiiit